Magyar
English

Kövessen minket!

Implantáció (fogbeültetés)

 

- Egy vagy több foga hiányzik?

- Szeretné, ha ép fogai lecsiszolása nélkül pótolnák foghiányát?

- Zavarja a mozgó fogsora?

- Egy életre szóló, megbízható megoldást keres?

- Szeretne teljes életet élni?

 

Használja ki a fogászati implantátumok nyújtotta lehetőségeket és mosolyogjon újra!

 

A fogászati implantátumok megjelenésével egy olyan technológiát kaptunk a kezünkbe, amellyel gyakorlatilag kompromisszumok nélkül pótolhatjuk a hiányzó foga(ka)t. Ez egy általában valamilyen titán ötvözetből készült, mikrószkópikus felületű steril "csavar", amelyet az állcsontba helyezünk be. A csavarmenetek azonnali stabilitást adnak az implantátumnak, amely sok esetben akár azonnal is terhelhető valamilyen ideiglenes fogpótlással. Így lehetőség van arra is, hogy foghúzást követően azonnal új fogat kapjunk.

 

Miért fontos hiányzó fogaink pótlása?

 

A foghiánynak káros hatása lehet szájunk és az egész testünk egészségi állapotára. Rágás során fogazatunk egységet alkot és edzi a a fogak körül elhelyezkedő csontot. Abban az esetben, ha akár egy fog is hiányzik, az egység felbomlik, az egészséges fogak elmozdulnak a foghiány irányába. Az örlőfogak elvesztése ha nem is jár esztétikai problémával, nagymértékben csökkenti rágóképességünket és különböző gyomor panaszokhoz is vezethet. A foghiány területén lévő csont inaktívvá válik, sorvadásnak indul és a késöbbiekben megnehezíti az implantációt.

 

A természethűen pótolt fogak magabiztosságot adnak, önfeledten nevethetünk, mosolyoghatunk, amikor igazán szükségünk van rá. Manapság a modern fogászati implantátumok emberek milliói életét változtatják meg!

 

Rendelőnkben csúcsminőségű implantátumokat használunk örök élet "lifetime"garanciával.

A világ első és legnagyobb fogászati implantátum gyártója a Nobel Biocare temékei megoldást jelentenek mindenféle foghiányra. Legyen szó egyetlen fog pótlásáról, fémmentes megoldásokról, kivehető fogsor rögzítéséről vagy teljes foghiány helyreállításáról. Ha pedig olcsóbb, de minőségi megoldást szeretne, válassza a Nobel Biocare tulajdonában lévő AlphaBio implantátumokat!