Magyar
English

Kövessen minket!

orvosaink

Dr. Szabó Dénes

Dr. Szabó Dénes - fogszakorvos, ügyvezető

 

2007-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán, 2010 óta konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosként dolgozom. Fő érdeklődési területem a komplex esztétikai tervezés és ennek kiemelkedő minőségben való fogászati megvalósítása. 2011 júniusában nyitottam meg saját praxisomat, azóta több fogorvosnak nyújtok szakmai segítséget az implantológia és szájsebészet területén.

Kiemelkedően fontosnak tartom a legújabb anyagok és technikák alkalmazását és ezzel együtt a folyamatos szakmai fejlődést. Az itthon és külföldön megszerzett tudást próbálom beépíteni a mindennapi fogászati ellátásba.

 

 

 

 

Dr. Géczi ZoltánDr. Géczi Zoltán - fogszakorvos

 

2012-ben végeztem Budapesten, a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán. Azóta a Fogpótlástani Klinika munkatársaként részt veszek a betegellátásban illetve a magyar és külföldi hallgatók oktatásában. A Klinikán tapasztalt kollégák útmutatása mellett, modern eszközök segítségével sajátítom el a komplex esetek megoldását. Emellett tagja vagyok az állkapocs ízületi eltéréseket vizsgáló és kezelő egyetemi munkacsoportnak.

Fontos számomra, hogy mindig naprakész tudással kezeljem pácienseimet, ezért rendszeresen részt veszek magyar és külföldi továbbképzéseken, konferenciákon. A fogorvosi szakmán belül főbb érdeklődési területeim a fogpótlástan, parodontológia és szájsebészet. Különös figyelmet fordítok arra, hogy fájdalommentesen, precízen és igényesen dolgozzak, és mindenkit úgy kezeljek, mintha saját magam ülnék a fogorvosi székben.

 

 

Dr. Remport Boglárka

 

 Dr. Remport Boglárka - fogszabályzó szakorvos

 

2008-ban végeztem Budapesten, a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán. A fogszabályozás szakorvosa cím elnyeréséig az Egyetem Gyermekfogászati és Fogszabályozási klinikáján töltöttem a szakgyakorlati időmet. Az általános fogászat területén budapesti magánrendelőkben szerzett tapasztalataimat kamatoztatom. A külföldi tanulmányútjaimon elsajátított technikákat beépítem a mindennapi munkámba. Rendszeresen látogatok továbbképzéseket, és a legfrissebb szakirodalmat rendszeresen olvasom. Az Experident Fogorvosi Rendelő csapatában gyermek- és felnőttkori fogszabályozó kezeléseket vállalok.