Magyar
English

Kövessen minket!

orvosaink

Dr. Szabó Dénes

Dr. Szabó Dénes - fogszakorvos, ügyvezető

 

2007-ben végeztem a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán, 2010 óta konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvosként dolgozom. Fő érdeklődési területem a komplex esztétikai tervezés és ennek kiemelkedő minőségben való fogászati megvalósítása. 2011 júniusában nyitottam meg saját praxisomat, azóta több fogorvosnak nyújtok szakmai segítséget az implantológia és szájsebészet területén.

Kiemelkedően fontosnak tartom a legújabb anyagok és technikák alkalmazását és ezzel együtt a folyamatos szakmai fejlődést. Az itthon és külföldön megszerzett tudást próbálom beépíteni a mindennapi fogászati ellátásba.

 

 

Dr. Remport Boglárka

 

 Dr. Remport Boglárka - fogszabályzó szakorvos

 

2008-ban végeztem Budapesten, a Semmelweis Egyetem Fogorvostudományi karán. A fogszabályozás szakorvosa cím elnyeréséig az Egyetem Gyermekfogászati és Fogszabályozási klinikáján töltöttem a szakgyakorlati időmet. Az általános fogászat területén budapesti magánrendelőkben szerzett tapasztalataimat kamatoztatom. A külföldi tanulmányútjaimon elsajátított technikákat beépítem a mindennapi munkámba. Rendszeresen látogatok továbbképzéseket, és a legfrissebb szakirodalmat rendszeresen olvasom. Az Experident Fogorvosi Rendelő csapatában gyermek- és felnőttkori fogszabályozó kezeléseket vállalok.