Magyar
English

Kövessen minket!

Porcelán héjak

...esztétikum felsőfokon

 

Mi az a porcelán héj?

 

A porcelán héjak a fog külső felszínét beborító vékony (0.3-0.7mm vastag) lemezek, melyekkel a fog alakját, színbeli eltéréseit változtathatjuk meg minimális fogszövet feláldozásával, maximális esztétikai eredménnyel.

 

Az Egyesült Államokban igen elterjedt eljárás a modellek, filmcsillagok és közismert személyek körében. A hófehér mosoly és csodálatos, egészséges fogak látványa mögött gyakran hatalmas fogorvosi és fogtechnikai munka áll. Esztétikailag olyan kompromisszumok nélküli megoldást kaphatunk, amely az egész arcunkat, mosolyunkat, lelki világunkat megváltoztatja.

 

Mennyire tartós?

 

Sokakban felmerül a kérdés, hogy mennyire tartós, mennyire erős egy porcelán héj? A mai rendkívül erős ragasztókkal olyan erősen felragaszthatjuk a héjakat a fogakra, hogy gyakorlatilag a héj "összeolvad" a saját foganyaggal. Ez a kötés olyan erős, hogy nyugodtan haraphat almába, kenyér héjába. A porcelán nem szineződik el, mindvégig megtartja eredeti színét. A legújabb préskerámia technológia pedig az eddigieknél 10x erősebb héjak elkészítését teszi lehetővé, mindenféle esztétikai hátrány nélkül.